zaterdag 31 december 2011

Op de valreep

Heb ik nog net mijn eerste 3 passen gemaakt zonder stok... wat ben ik blij en als ik kon zou ik een gat in de lucht springen.
Het was me toch ff tegengevallen het herstellen van de heupoperatie. Ik had gedacht en misschien nog meer gehoopt dat ik er in 3 weken weer vrolijk op los kon stappen. Nee mooi niet hoor.
9 Januari mag ik weer voor het eerst autorijden en daar verheug ik me ontzettend op... alleen zonder Hubby naar de Quiltwinkel. Vandaag hadden ze alle stoffen voor $ 3.99/yard on sale en dat heb ik allemaal moeten missen. Volgend jaar 2012 heb ik me voorgenomen dat ik geen sale oversla...
Ook heb ik vandaag mijn eerste huisje in elkaar gezet. Heel leuk werk voor iemand die verzot is op priegelen, maar dat ben ik niet. Ik moet daar heel erg aan wennen. Het is een echte chalenge. Ik heb nog nooit zoiets pieterigs gemaakt...en ik heb danook met mezelf afgesproken dat ik de eerste 16 afmaak en dan besluit ik of ik doorga. Ik moet eerst mijn ritme nog zien te vinden.
Ik zou jullie graag een foto laten zien maar ik ben een echte novice op het gebied van Bloggen. Als iemand zo vriendelijk wil zijn om me uit te leggen hoe dat werkt of waar ik uitleg kan vinden dan wil er best voor gaan, want 'n blog zonder foto's is zo kaal.
Voor jullie nog 4 uurtjes en dan barst bij jullie het feestgewoel los. Hier nog 10 uurtjes en dan gebeurd er niets...
HAPPY NEW YEAR and Best Wishes to all my friends in Blogland.

4 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk om in Amerika te wonen en al die quiltwinkels te bezoeken, waar je heel wat minder betaalt dan hier. Wel jammer dat je de sale dit jaar moest missen, maar beter worden is nu belangrijker.
  Is dit het blog waar je op verder gaat, want ik zie, dat je er twee begonnen bent. Daarom wacht ik nog even met je op mijn blog te plaatsen.
  Jij ook de beste wensen en veel succes met de huisjes.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe gaat het inmiddels met de heup en met lopen? Met mijn hubby wil het nog niet echt. Ging goed en plotseling een terugval. Hij loopt weer met krukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hej Coco
  Leuk dat je meedoet met de give away en over de pungel ga ik nog schrijven.
  Hopelijk gaat het goed met je heup.
  Ik ga je volgen, tenminste als je blog nog in gebruik is, is al even stil hier.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Coco, wat leuk dat je op mijn blog was.
  Op welk blog ga je verder? Ik zie dat je er twee hebt. Of stop je er helemaal mee? En heb je inmiddels nog huisjes gemaakt?

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen